E Mërkurë, 24 Gusht 2016

Termeti ne Itali, 5 shqiptare te plagosur ne spitalin e Romes

24 August 2016

Njoftimi i ministrisë së Jashtme se nga termeti në Itali nuk ka asnjë shqiptarë të plagosur rrëzohet pas të dhënave te fundit të dala nga spitali Xhemeli ne Romë.

Më shumë >>

Banneri 468x60 Albanian-University

leka-2Princ Leka Zogu e Elia Zaharia, zbulojnë detajet e dasmës mbretërore

Valuta


Vlerat e këmbimit merren minute pas minute nga Yahoo Finance
Vlera:
Nga:
Në:


Analizë

Merkel, “e domosdoshmja” ne Europe
12/11/2015
article thumbnail

Shikoni perreth Europes dhe do vereni se nje lider qendron mbi te gjithe. Ajo eshte Angela Merkel. Francois Hollande eshte dorezuar nga pretendimi se vendi i tij udheheq kontinentin. David Cameron, i  [ ... ]


Politikë

Ekonomi

Kronikë

Sociale